H & M și Moschino lansează o nouă colaborare

H & M moschino

Design-ul colaboratorilor de înaltă calitate cu H & M a fost o remiză majoră pentru cumpărători. Ultimul său parteneriat cu brandul italian Moschino, lansat în întreaga lume joi dimineață, nu a fost diferit.

loading...

Colectia mult asteptata a dus la cozile lungi care se varsa in afara magazinelor de retail din Londra, au vazut preturi ridicate la revanzare pe eBay si au provocat site-ul britanic prabusirea sa joi dimineata – pe care fanii au reusit sa le arate pe Twitter drespre H & M.

Pe măsură ce hainele au zburat de pe rafturi, oamenii au început să vândă unele dintre produsele lor pe eBay la prețuri umflate. O jachetă de piele cu un detaliu al lanțului de aur, care avea o valoare de vânzare cu amănuntul de 499 dolari, a avut un preț de pornire pe eBay de 590 de dolari.

moschino h&m
Colectie Moschino colaborare cu H&M

Anticiparea a crescut pentru colecția din aprilie, când designerul Moschino, Jeremy Scott, a anunțat colaborarea la festivalul Coachella.
Prima carte oficială a fost dezvăluită în octombrie.

Acesta a inclus modele îndrăznețe cu tematică Disney, sculpturi emblematice ale lui Scott, accesorii, jachete de piele și chiar hanorace pentru câini.
Scott a fost numit director de creație al casei în 2013, aducând obsesia sa în iconografie (a reinterpretat logo-urile lui Barbie, McDonald’s și Coca-Cola), culori puternice și cultura pop la casa de modă de lux, fondată de designerul târziu Franco Moschino.
Colaborările H & M cu designeri de modă de lux și celebrități au generat discutii lungi intre fani dar si de revanzarile facute pe eBay.
În timp ce designerii s-au aruncat o dată la distanță de liniile la prețuri mai scăzute, s-au dovedit creativi și seducători. În 2004, Karl Lagerfeld a fost primul care a colaborat cu H & M și, de atunci, cei de la Stella McCartney, Balmain, Alexander Wang și Erdem au colaborat și cu H & M.

Citeste si articolul : Cum se face nodul la cravata ?

SURSA : cnn.com